ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Workshop “Πώς σχεδιάζω ένα Ανοιχτό Επιχειρηματικό Μοντέλο” @innovathens στις 22/12 στις 18:00

Η ομάδα εργασίας για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe NetworkHellas, και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, σας καλούν την Πέμπτη 22/12/2016 στις 18:00 σε  ένα workshop με θέμα  Πώς σχεδιάζω ένα Ανοιχτό Επιχειρηματικό Μοντέλο”.  

open_business_model_open-innovation

Τα μοντέλα ανοιχτής επιχειρηματικότητας και ανοιχτής καινοτομίας αποτελούν ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η βασική διαφορά και το συγκριτικό πλεονέκτημα τους, είναι η ευελιξία που παρέχουν τόσο στους δημιουργούς τόσο για την χρήση όσο και στην επαναχρησιμοποίηση του έργου ή μέρους αυτού για δημιουργία νέου έργου.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να παρουσιαστούν τα βασικά στοιχεία της κατάρτισης και αξιολόγησης  των ανοιχτών επιχειρηματικών μοντέλων, δηλαδή  των μοντέλων εκείνων που βασίζονται σε ανοιχτό σχεδιασμό,  τεχνολογίες, λογισμικό, περιεχόμενα ή δεδομένα, και τους τρόπους που μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρακτική.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα διαδραστικό εργαστήριο, κατάρτισης επιχειρηματικών μοντέλων, όπου οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τα δικά τους ανοιχτά επιχειρηματικά μοντέλα.

Info:

Ημερομηνία: 22.12.2016

Ώρα:18:00

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS (κτίριο Αεριοφυλάκιο 2). Η είσοδος κατά την περίοδο των εορτών, γίνεται μόνο από την οδό Πειραιώς.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ελεύθερη, και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

eellak2newεενcosme_logoec_logoinnovathens-02

Leave a Comment