ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Απολογισμός του 10ου Ετήσιου Συνεδρίου του Enterprise Europe Network

Το 10ο Ετήσιο Συνέδριο του Enterprise Europe Network πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2017, όπου και συμμετείχαν πάνω από 800 συμμετέχοντες από οργανισμούς από 61 χώρες . Το φετινό συνέδριο οργανώθηκε σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Εσθονίας και εστίασε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και το digital disruption , με ομιλίες , workshops και events που διήρκεσαν 3 ημέρες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της χώρας υποδοχής Kersti Kaljulaid  άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου. Στην συνέχεια ο Andrus Ansip, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ενιαία Ψηφιακή Αγορά, αναγνώρισε το έργο του ΕΕΝ  για την βοήθεια και την στήριξη που προσφέρει στις  τις ευρωπαϊκές Μικρομεσαίες επιχειρήσεις για σχεδόν 10 χρόνια και παρουσίασε τις πολιτικές της ΕΕ για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το συνέδριο συνεχίστηκε με σημαντικές παρουσιάσεις  όπως της  Kristin Schreiber (DG GROW director for COSME and SME policy) ,  του διευθυντή του  EASME Julien Guerrier , και δεκάδες παράλληλες συνεδρίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις  τις μελλοντικές δράσεις του Enterprise Europe Network και φυσικά με χιλιάδες διμερείς συναντήσεις δικτύωσης και συνεργιών.

Μια αναλυτικότερη παρουσίαση των ομιλιών του συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ

Πηγή άρθρου: https://storify.com/EEN_EU/

Leave a Comment