ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Πρόσκληση startup ομάδων για το πρόγραμμα RG Challenge18

Ο οργανισμός Reload Greece έχει ανακοινώσει την πρόσκληση υποβολής συμμετοχών startup ομάδων για το πρόγραμμα RG Challenge18.

Το εντατικό 11ήμερο ‘πρόγραμμα επιταχυντής’  πραγματοποιείται startups ώστε να σηκώσουν τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής τους (£50- £250K). Οι ομάδες θα εκπαιδευτούν στην προσέλκυση επενδυτών, θα αποκτήσουν γνώσεις για το βρετανικό και ελληνικό επενδυτικό οικοσύστημα και θα είναι έτοιμοι να λάβουν την πρώτη τους χρηματοδότηση.

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί μέντορες του Reload Greece προIBM, η Unilever, η PwC, η Credit Suisse και θα υποστηρίξουν τις startupsώστε να βελτιώσουν το επιχειρηματικό μοντέλο, τη στρατηγική και τα χρηματοοικονομικά τους. Το περιθώριο για τις αιτήσεις συμμετοχής έχει επεκταθεί μέχρι τις 22 Απριλίου 11μμ, ώρα Αγγλίας. Η διαμονή για τους συμμετέχοντες εκτός Λονδίνου καλύπτεται από τον οργανισμό.

 

Μάθετε περισσότερα με αυτό το βίντεο και υποβάλετε την αίτηση σας εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε με την κ. Βερονίκη Ζέρβα, Community Manager, Reload Greece, The Hub for Youth Entrepreneurship in London. T: +44 (0) 7398455261, E: veroniki.zerva@reloadgreece.com

 

https://www.reloadgreece.com/rgc18/

 

 

Leave a Comment