ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Συμμετοχή του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στο 20ο ICT Forum

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 20o Ετήσιο Συνέδριο “ Greek ICT Forum ” στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 2 στην Αθήνα.

Το Greek ICT Forum είναι η ετήσια Θεσμική συνάντηση των επαγγελματιών, επιστημόνων και στελεχών της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών. Από το 1999 μέχρι σήμερα διοργανώνεται ανελλιπώς και ο εορτασμός της 20ης διοργάνωσης του συμπίπτει χρονικά με καθοριστικά γεγονότα και συμβάντα τα οποία επηρεάζουν την πορεία και το μέλλον της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ/ ICT).

 

Στο συνέδριο θα συμμετέχει και ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών με εκπροσώπους του σε πολλές και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες όπου, καταξιωμένοι ομιλητές απευθύνονται σε επαγγελματίες, επιστήμονες και στελέχη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών.

Ο κ. Παναγιώτης Κρανιδιώτης, μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), θα συμμετέχει στην ενότητα InfoMobility World με ομιλία για το “Ανοιχτό Λογισμικό & τη Διαλειτουργικότητα”, ο κ. Νίκος Φραγκάκης*, Συνεργάτης του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) θα συμμετέχει στην ενότητα Infonation με ομιλία την “Ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά: Ευκαιρίες και προκλήσεις” και ο κ. Νίκος Βασιλάκης*, Συνεργάτης του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στην ενότητα με τίτλο Digit@l Health Care με ομιλία “Ο ρόλος φορέων αλλαγής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε οργανισμούς”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχει διαθέσιμο στο http://www.greek-ict-forum.gr/programma και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο http://www.greek-ict-forum.gr/dilosi-symmetoxis.

 

* Ο κ. Νίκος Φραγκάκης είναι MSc Eng  Electrical and Computer Engineer, Senior Project Manager Virtual and Augmented Reality στο ΕΠΙΣΕΥ. Ο κ. Νίκος Βασιλάκης είναι ερευνητής σε ψηφιακή υγεία/ ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ELTRUN/ ISTLab) και Συνιδρυτής του  TechApps Healthier.

Leave a Comment