ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κυκλοφόρησε το OpenProject 9

Το OpenProject είναι ένα συνεργατικό λογισμικό διαχείρισης έργου ανοιχτού κώδικα. Είναι μια εναλλακτική λύση σε ιδιόκτητες λύσεις όπως το Trello και η Jira.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν αν πρόκειται για προσωπική χρήση και να το ρυθμίσετε (και να το φιλοξενήσετε) στον δικό σας διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, ελέγχετε τα δεδομένα σας.

Ακόμη , αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά premium και βοήθεια προτεραιότητας με τις εκδόσεις Cloud ή Enterprise (με συνδρομή).

Η έκδοση του OpenProject 9 δίνει έμφαση στις νέες προβολές του board, την προβολή λίστας πακέτων και τα πρότυπα εργασίας.
Εάν δεν γνωρίζετε το Open OpenProject, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ωστόσο, εάν είστε ήδη χρήστης – πρέπει να γνωρίζετε τις νέες του λειτουργίες, πριν μεταφερθείτε στο OpenProject 9.

Τι νέο υπάρχει στο OpenProject 9;

Ακολουθούν μερικές από τις σημαντικές αλλαγές στην τελευταία έκδοση του OpenProject.

Scrum & Agile Board


Για τις εκδόσεις Cloud και Enterprise, υπάρχει μια νέα προβολή του Scrum και του agile board. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε την δουλειά σας σε ένα a kanban-style , καθιστώντας ευκολότερη την υποστήριξη των ομάδων agile και scrum


Η νέα προβολή board καθιστά εύκολο το να γνωρίζετε se poion έχει ανατεθείμια εργασία και να ενημερώσετε την κατάσταση άμεσα. Παίρνετε επίσης διάφορες επιλογές για την προβολή του board, όπως το βασικό board, status board, και version boards.

Work Package templates


Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε τα πάντα από το μηδέν για κάθε work package. Έτσι, μπορείτε να κρατάτε ένα πρότυπο – για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα νέο work package. Θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Νέα προβολή λίστας work package

Στη λίστας των work packages, υπάρχει μια νέα προσθήκη που σας επιτρέπει να προβάλετε τα avatars των ατόμων που  τους έχει ανατεθεί για μια συγκεκριμένη εργασία.

Προσαρμοσμένη προβολή πακέτου εργασίας για τη σελίδα χρήστη

Μπορείτε να έχετε την δική σας σελίδα για να εμφανίζετε τις εργασίες σας  (και την πρόοδο σας). Στη  νέα έκδοση μπορείτε την να προσαρμόσετε και να προσθέσετε ένα γράφημα Gantt για να απεικονίσετε την εργασία σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη με και την εγκατάσταση,δείτε την επίσημη ανακοίνωση που καλύπτει όλες τις βασικές πληροφορίες για τους χρήστες.

Πηγή άρθρου: https://itsfoss.com/openproject-9-release/

Leave a Comment