ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Μένουμε σπίτι: Taiga μια πλατφόρμα διαχείρισης έργων ανοιχτού κώδικα τύπου Kanban

Προσπαθείτε να παραμείνετε οργανωμένοι και συγχρονισμένοι με το τμήμα σας ενώ δουλεύετε από το σπίτι;  Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα Taiga: ένα εικονικό πίνακα “post-it note”, που βοηθάει τις ομάδες να παρακολουθούν τα μεμονωμένα καθήκοντα.

Αυτή η μέθοδος οργάνωσης και σχεδιασμού έργου ονομάζεται kanban και είναι δημοφιλής στην ανάπτυξη λογισμικού, αλλά είναι και μια δημοφιλής μέθοδος για τον σχεδιασμό των πάντων, από τις διακοπές μέχρι τα έργα βελτίωσης στο σπίτι.

Το πλεονέκτημα του Taiga είναι ότι είναι ένας κοινόχρηστος χώρος στο διαδίκτυο. Στον πίνακα ανατίθενται οι εργασίες των συνεργατών της ομάδας και καθώς κάθε άτομο προχωράει με τις εργασίες, μετακινεί τις εργασίες του από την αριστερή στήλη (γραμμή εκκίνησης) προς τα δεξιά (γραμμή τερματισμού). 

Εάν η ομάδα σας έχει συγκεκριμένες ανάγκες που το Taiga δεν ικανοποιεί, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες  εφαρμογές ανοιχτού κώδικα Kanban που σίγουρα θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερα για το Taiga εδώ

2 thoughts on “Μένουμε σπίτι: Taiga μια πλατφόρμα διαχείρισης έργων ανοιχτού κώδικα τύπου Kanban

    • Ναι το λογισμικό είναι open source- όχι οι υποδομές server του taiga.io . Μπορεί να στηθεί το https://github.com/taigaio ελεύθερα σε ένα μικρό εταιρικό server και να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων μια εταιρίας

Leave a Comment