ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Στις 4&5 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται το Developers:Day:Digital από το kariera.gr

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται διαδικτυακά το Developers:Day :Digital. H εκδήλωση που διοργανώνεται από το kariera.gr, απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τον προγραμματισμό, την πληροφορική ή γενικότερα με tech κομμάτια και αναζητούν εργασία, θέλουν να παρακολουθήσουν ομιλίες με θεματολογία σχετική με την Τεχνολογία ή θέλουν να δικτυωθούν και να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους που αγαπούν την Πληροφορική!

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν webinars σχετικά με τα τελευταία trends και τεχνολογικά νέα είτε μέσω live ομιλιών είτε μέσω των ήδη ανεβασμένων pre-recorded webinars, απευθείας στον υπολογιστή των συμμετεχόντων.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece, ανοίγουν νέους δρόμους και ευκαιρίες καριέρας σε νέους και νέες με ισχυρό ακαδημαϊκό προφίλ και σπουδές STEM, προσφέροντας μία πλήρη υποτροφία για το MSc in Finance στο Alba.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το πρόγραμμα του διημέρου πατήστε εδώ.

Leave a Comment