ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η Intel κυκλοφόρησε κιτ αναφοράς AI ανοιχτού κώδικα για επιχειρήσεις

Η Intel κυκλοφόρησε το πρώτο της σετ κιτ αναφοράς AI ανοιχτού κώδικα για να καταστήσει το AI προσβάσιμο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε όλα τα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων της εσωτερικής χρήσης, του cloud και του edge.

Η υγεία στοιχείων βοηθητικού προγράμματος, ο οπτικός έλεγχος ποιότητας, το client chatbot και η έξυπνη ευρετηρίαση εγγράφων αποτελούν τη νέα σειρά. 

Σε αυτά τα κιτ αναφοράς περιλαμβάνονται ο κώδικας μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης, οδηγίες διοχέτευσης μηχανικής εκμάθησης από άκρο σε άκρο, βιβλιοθήκες, καθώς και στοιχεία Intel oneAPI για απόδοση πολλαπλής αρχιτεκτονικής.

Σε συνεργασία με την Accenture, τα κιτ αναφοράς τεχνητής νοημοσύνης της Intel είναι επίσης κατάλληλα για εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης και βοηθούν στην ενσωμάτωση στρατηγικών αλλαγών στις υπάρχουσες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης.

«Αυτά τα κιτ επιτρέπουν στους επιστήμονες δεδομένων και τους προγραμματιστές να μάθουν πώς να αναπτύσσουν την τεχνητή νοημοσύνη γρηγορότερα και πιο εύκολα στην υγειονομική περίθαλψη, στη μεταποίηση, στη λιανική και άλλες βιομηχανίες με μεγαλύτερη ακρίβεια, καλύτερη απόδοση και χαμηλότερο συνολικό κόστος υλοποίησης», δήλωσε η Intel.

Σχολιάζοντας μελλοντικές ενημερώσεις, η Intel πρόσθεσε ότι τα επερχόμενα κιτ αναφοράς AI ανοιχτού κώδικα θα διαθέτουν εκπαιδευμένα μοντέλα μηχανικής μάθησης και βαθιάς μάθησης για να διευκολύνουν τις προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού των οργανισμών.

«Η καινοτομία ευδοκιμεί σε ένα ανοιχτό, εκδημοκρατισμένο περιβάλλον», δήλωσε ο Wei Li, αντιπρόεδρος της Intel και γενικός διευθυντής τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης.

«Το επιταχυνόμενο ανοιχτό οικοσύστημα λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης της Intel, συμπεριλαμβανομένων των βελτιστοποιημένων δημοφιλών πλαισίων και των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης της Intel, βασίζονται στη βάση ενός ανοιχτού, βασισμένου σε πρότυπα, ενοποιημένου μοντέλου προγραμματισμού oneAPI. Αυτά τα κιτ αναφοράς, κατασκευασμένα με στοιχεία του χαρτοφυλακίου λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης από άκρο σε άκρο της Intel, θα επιτρέψουν σε εκατομμύρια προγραμματιστές και επιστήμονες δεδομένων να εισάγουν την τεχνητή νοημοσύνη γρήγορα και εύκολα στις εφαρμογές τους ή να ενισχύσουν τις υπάρχουσες έξυπνες λύσεις τους», πρόσθεσε ο Λι.

Πηγή άρθρου: https://www.itpro.co.uk

Leave a Comment