ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Enterprise Open Source Summit: Ένα συνέδριο για τη χρήση του ανοιχτού κώδικα σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα

Στις 10 Νοεμβρίου 2021, εταιρίες ανοιχτού κώδικα, όπως η Canonical, η Collabora, η NextCloud η Linbit, η OpenNebula και η Factor Group, θα παρουσιάσουν επιχειρηματικές προοπτικές σχετικά με τη χρήση του ανοιχτού κώδικα σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα στην εκδήλωση του Enterprise Open Source Summit.

Ο Ανοιχτός Κώδικας γίνεται όλο και πιο σημαντικός για τις επιχειρήσεις που δημιουργούν ασφαλείς πλατφόρμες συνεργασίας. Τα τελευταία χρόνια, οι διάφορες πλατφόρμες έχουν ωριμάσει και είναι τόσο ικανές, και συχνά καλύτερες από ιδιόκτητες λύσεις, για να προσφέρουν την κλίμακα, την ασφάλεια και την ολοκλήρωση που χρειάζονται οι μεγάλοι οργανισμοί.

Το Enterprise Open Source Summit, είναι μια online εκδήλωση που επικεντρώνεται στις στρατηγικές μετάβασης και την επακόλουθη επιτυχή χρήση λύσεων ανοιχτού κώδικα στο εταιρικό περιβάλλον.

Η σύνοδος κορυφής θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου, και συνδιοργανώνεται από κορυφαίες εταιρίες ανοικτού κώδικα όπως η Canonical, Nextcloud, Collabora και Factor Group καθώς και των Linbit και OpenNebula.

Πρόγραμμα

λογότυπο

Η κάθε εταιρία έχει πολυετή εμπειρία με τον ανοιχτό κώδικα σε τομείς όπως τα χρηματοοικονομικά, η λιανική, η ενέργεια, η μεταποίηση, οι τηλεπικοινωνίες, ο δημόσιος τομέας και σε πολλούς άλλους. Στο συνέδριο θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα φέρουν αρκετούς πελάτες τους να μιλήσουν επίσης για τις εμπειρίες τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους από πρώτο χέρι από τους ηγέτες του κλάδου. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα και στρατηγικές:

  • Μετάβαση από εμπορικά προϊόντα σε λύσεις ανοιχτού κώδικα
  • Εμπορική υποστήριξη για λύσεις ανοιχτού κώδικα και σχετικές ανησυχίες (κλιμάκωση, σταθερότητα, ενσωμάτωση, κλείδωμα προμηθευτών και άλλα)
  • Ασφάλεια και δημιουργία λύσεων ανεκτικών σε σφάλματα

Βρείτε μια πιο ολοκληρωμένη επισκόπηση του προγράμματος σε αυτήν τη σελίδα.

Leave a Comment