ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Έρχεται στις 31 Μαΐου το #1 Women In Tech Summit με σκοπό να χαράξει το career path γυναικών επαγγελματιών και αποφοίτων.

Έρχεται στις 31 Μαΐου το Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub το #1 online δωρεάν συνέδριο αποκλειστικά αφιερωμένο πάνω στο career development αποφοίτων και επαγγελματιών γυναικών που εργάζονται ή θέλουν να εισαχθούν στον κλάδο της τεχνολογίας.

Αν θέλεις να μάθεις πως να ξεκινήσεις αλλά και να εξελίξεις την καριέρα σου στον κλάδο της τεχνολογίας να συνδεθείς με στελέχη διεθνούς κύρους, να δικτυωθείς με tech recruiters και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας, τότε αυτό το συνέδριο είναι must attend! 

Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές του συνεδρίου αφορούν:

  • τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα κατα την είσοδό της στην αγορά εργασίας – και δη, στον κλάδο της τεχνολογίας
  • Πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να βελτιωθεί η εργασιακή και η προσωπική τους πορεία
  • Την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας σε θέματα που αφορούν το diversity & το inclusion
  • Καίρια ερωτήματα και πρακτικές που αφορούν το work life balance

Ευκαιρίες δικτύωσης και εύρεσης εργασίας:

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με 25+ thought leaders, να κάνουν networking με άτομα του χώρου αλλά και να κλείσουν συνεντεύξεις με tech recruiters.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ήδη την συνεργασία του με οργανισμούς όπως η Vodafone Hellas, Accenture, Dialectica, Prodyna, Randstad και Eurobank που στην πλειοψηφία τους θα κληθούν να επιλέξουν τα επόμενα στελέχη τους μέσα από το κοινό του συνεδρίου. Παράλληλα το συνέδριο υποστηρίζεται ενεργά και από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον ΣΕΒ και τον ΣΕΠΕ. 

Όπως και σε προηγούμενα events, η διοργάνωση θα χρησιμοποιήσει κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης με σκοπό να χαρτογραφήσει τις δεξιότητες των συνέδρων και να τους συνδέσει με τις αντίστοιχες διαθέσιμες θέσεις εργασίας. 

Το συνέδριο απευθύνεται σε

  • Φοιτητές, τελειόφοιτους πανεπιστημιακής/μεταπτυχιακής εκπαίδευσης (20-35 χρονών),  που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας και ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και για επιμόρφωση των τελευταίων δρώμενων πάνω στον τομέα της τεχνολογίας.       
  • Έμπειρους επαγγελματίες (35+ χρονών) οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους και να προωθήσουν εσωτερικά νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αφορούν τον τεχνολογικό τομέα – με στόχο την υιοθέτηση του diversity και του inclusion
  • Σε στελέχη της Πολιτείας, των Θεσμών, των ενδιαφερόμενων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και ΜΚΟ
  • Οι σύνεδροι θα αποτελούν γυναίκες αλλά και άνδρες επαγγελματίες και αποφοίτους – από πολλαπλά domains όπως product management, engineering, marketing, customer support, customer success, product design, sales κ.α. 

Σου ακούγονται ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω; 

Τότε μην αργείς, κλείσε τώρα το εισιτήριό σου εντελώς δωρεάν και μάθε την agenda του συνεδρίου, νέες θέσεις εργασίας και πολλά ακόμα… 

Leave a Comment