ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

4ος Μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών BOC Fintech Hackathon 4.0 – 06 – 08 Οκτωβρίου 2023

H Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 4ο Μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών BOC Fintech Hackathon 4.0 σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech) στις 06 – 08 Οκτωβρίου 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο IDEA Innovation Center στη Λευκωσία.    

  Στο BOC Fintech Hackathon 4.0 μπορούν να συμμετέχουν προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), επαγγελματίες, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα του fintech.   Στόχος του BOC Fintech Hackathon 4.0 είναι η δημιουργία καινοτόμων λύσεων γύρω από το Fintech, μέχρι το στάδιο ενός Ελάχιστου Βιώσιμου Προϊόντος (MVP) με την προοπτική μελλοντικής ανάπτυξης σε πλήρεις λειτουργικές εφαρμογές.

Η Τράπεζα Κύπρου μέσα από τα αναβαθμισμένα open banking APIs (sandbox) και το SDK (Software Development Kit) θα παρέχει τη δυνατότητα τεχνολογικής υποστήριξης των εφαρμογών των ομάδων ώστε να ενσωματώνουν καινοτόμες δυνατότητες όπως τη διενέργεια πληρωμών, την ανάπτυξη υπηρεσιών αξιοποίησης δεδομένων συναλλαγών με ασφαλή τρόπο.  

Διαβάστε Περισσότερα εδώ

Leave a Comment